HACCP rendszer kiépítése egy élelmiszerüzemben

Tulajdonságok
Tananyag típusa és iskolafokozat*: tanulói projekt
Szerző*: Doroginé Csernyi Krisztina
Ajánlott évfolyam*: 13. évfolyam
Ajánlott létszám*: kiscsoport (maximum 15 fő)
Időkeret*: 6-10 tanóra
Nehézség*: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Kompetenciák*:
  • Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák
  • Tanulás tanulása
Tananyagfejlesztő intézménye*: AM KASZK Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola
Ágazat*: Élelmiszeripar
A projekt célja, hogy a tanulók megismerkedhessenek a HACCP rendszerrel, annak jelentőségével. Megtanulják a rendszerkiépítésnek lépéseit. Valamint betekintést nyerhessenek egy élelmiszeriparban működő HACCP rendszerbe.