A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a Higiénia, minőségbiztosítás, mikrobiológia témaköröket veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a élelmiszeripari mérési gyakorlathoz kapcsolódó kifejezéseket veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész az élelmiszeripari kémiához kapcsolódó kifejezéseket veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész anyagismeret témakört veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész az élelmiszeripari műveletek és technológia témakörhöz tartozó szókincset veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész az élelmiszer előállítási folyamatok és technológiák témaköreit veszi át.
A szótár célja, hogy a tanuló minél átfogóbb ismeretet szerezzen az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész az élelmiszeripari folyamatok és gépekhez kapcsolódó kifejezéseket veszi át.