Angol nyelvű élelmiszeripari szókincs-feladatgyűjtemény

Nincs jogosultság
Angol nyelvű élelmiszeripari szókincs-feladatgyűjtemény
 Nincs jogosultság
Általános adatok
Szerző: Molnár Edit
Rövid leírás: Az élelmiszeripar főbb szókincsét gyakoroltató feladatok gyűjteménye
Célcsoport: 9-13. osztályos élelmiszeripari tanulók
Létszám (fő): 15
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam, 12. évfolyam, 13. évfolyam
Ajánlott létszám: kiscsoport (maximum 15 fő)
Ágazat: Élelmiszeripar
Időkeret: >20 tanóra
Kompetenciák: Digitális kompetencia, Idegen nyelvi kommunikáció, Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző: Molnár Edit
Tananyagfejlesztő intézménye: AM KASZK, Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

The parts of a light microscope
Elem címe: The parts of a light microscope
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Szöveg
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- A mikroszkóp részei
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló minél elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a mikroszkóp részeit tekinti át.

Meat and Dairy Products
Elem címe: Meat and Dairy Products
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Beágyazás
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- hús és tejtermékek
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a a főbb húsokkal és tejtermékekkel kapcsolatos kifejezéseket tekinti át.

Vegetables, Crops
Elem címe: Vegetables, Crops
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Beágyazás
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- zöldségek és termények
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a legfőbb zöldségekkel és terményekkel kapcsolatos kifejezéseket tekinti át.

Fruits and Spices
Elem címe: Fruits and Spices
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Beágyazás
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- gyümölcsök és fűszerek
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a gyümölcsök és fűszerek világának legfőbb elnevezéseit tekinti át.

Cooking and Food Preparation Activities
Elem címe: Cooking and Food Preparation Activities
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Beágyazás
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- Főzés és ételkészítési tevékenységek
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a főzéshez és a különféle ételkészítéshez kapcsolódó kifejezéseket tekinti át.

HACCP Principles
Elem címe: HACCP Principles
Szerző: Molnár Edit
Típus:    Beágyazás
Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- HACCP elvek
Leírás:

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló minél elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a HACCP elveit tekinti át.