4. óra: Főzzünk

Belépés a foglalkozásba
4. óra: Főzzünk
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Témakörök: Játékosan arányosan
Rövid leírás: Tápanyag- és kalóriatartalom számítás
Leírás: Megadott receptek hozzávalóinak tápanyag és kalória tartalmának kiszámítása.
Célcsoport: szakközépiskolás tanulók
Időtartam: 45 perc
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 08. évfolyam, 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam
Ajánlott létszám: kiscsoport (maximum 15 fő), nagycsoport (teljes osztály)
Ágazat: Turizmus-vendéglátás, Élelmiszeripar
Kompetenciák: Anyanyelvi kommunikáció, Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák, Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák
Közismereti tantárgyak szakiskola: Matematika
Közismereti tantárgyak szakközépiskola: Matematika
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella, Lőrinczné Várdai Erika
Tananyagfejlesztő intézménye: Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Tanulói feladatlap - Főzzünk
Elem címe: Tanulói feladatlap - Főzzünk
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Tanulói feladatlap a Főzzünk foglalkozáshoz
Leírás:

Tanulói feladatlaphoz receptek
Elem címe: Tanulói feladatlaphoz receptek
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Főzzünk foglalkozás tanulói feladatlapjának melléklete
Leírás:

Tanulói feladatlaphoz tápanyagtáblázat
Elem címe: Tanulói feladatlaphoz tápanyagtáblázat
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Főzzünk foglalkozás tanulói feladatlapjának melléklete
Leírás: