5. óra: Süssünk

Belépés a foglalkozásba
5. óra: Süssünk
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Témakörök: Játékosan arányosan
Rövid leírás: Anyaghányad és beszerzési ár számítása
Leírás: Diós és mákos bejgli alapanyagainak, beszerzési árának kiszámítása.
Célcsoport: szakközépiskolás tanulók
Időtartam: 45 perc
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 08. évfolyam, 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam
Ajánlott létszám: egyéni, kiscsoport (maximum 15 fő), nagycsoport (teljes osztály), páros
Ágazat: Turizmus-vendéglátás, Élelmiszeripar
Helyszín: tanterem
Időkeret: 1-5 tanóra
Kompetenciák: Anyanyelvi kommunikáció, Matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák, Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák
Közismereti tantárgyak szakiskola: Matematika
Közismereti tantárgyak szakközépiskola: Matematika
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella, Lőrinczné Várdai Erika
Tananyagfejlesztő intézménye: Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Tanári útmutató - Süssünk
Elem címe: Tanári útmutató - Süssünk
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Tanári útmutató a Süssünk foglalkozáshoz
Leírás:

Tanári diabemutató - Süssünk
Elem címe: Tanári diabemutató - Süssünk
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PowerPoint
Diasor a feladatokkal és megoldásokkal az ellenőrzéshez
Leírás:

Tanulói receptdarabok - Süssünk
Elem címe: Tanulói receptdarabok - Süssünk
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Receptdarabok a diákoknak - Vágjuk szét!
Leírás:

Tanulói szórólap - Süssünk
Elem címe: Tanulói szórólap - Süssünk
Szerző: Rókáné Szekeres Gabriella; Lőrinczné Várdai Erika
Típus:    PDF
Szórólap a diákoknak a beszerzési árak megállapításához
Leírás: