Név: HACCP Principles

HACCP Principles
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Típus:    Beágyazás
Szerző: Molnár Edit
Témakörök:  Nincs

Leírás:

Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- HACCP elvek

A feladatgyűjtemény célja, hogy a tanuló minél elmélyítse ismereteit az angol nyelvi élelmiszeripari szakmai szókincshez kapcsolódóan. Ez a rész a HACCP elveit tekinti át.

Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam, 12. évfolyam, 13. évfolyam
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző: Molnár Edit

Kapcsolódó elemek
The parts of a light microscope
  Szöveg
Elérhető

Élelmiszeripari feladatgyűjtemény- A mikroszkóp részei

 Nincs