Tésztakészítési eljárások - Leveles tészta készítése

Belépés a foglalkozásba
Tésztakészítési eljárások - Leveles tészta készítése
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző: Martonné Volf Ibolya
Rövid leírás: A tananyag a sütőipari leveles tésztát dolgozza fel, egy tanítási órában.
Leírás: A tananyag tartalmazza a leveles tészta készítéséről szóló filmet. A tanulók megtekintik a filmet, közben - a filmben látottakhoz kapcsolódóan - különböző kérdésekre válaszolnak. A válaszok történhetnek szóban, vagy írásban is. A tanítási óra a tanultak összegzésével, a tanulók munkájának értékelésével zárul.
Célcsoport: 10-11. évfolyam, pék, pék-cukrász szakma
Időtartam: 45 perc
Létszám (fő): 20
Tésztakészítési eljárások - leveles tészta készítése
Elem címe: Tésztakészítési eljárások - leveles tészta készítése
Szerző: Martonné Volf Ibolya
Típus:    Beágyazás
A tananyag a sütőipari leveles tésztát dolgozza fel, videófilm segítségével.
Leírás: